SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Simsällskap
Välkommen till

Instruktörer till Simskola sökes
2023-02-27 19:49

Luleå SS söker instruktörer omgående till våra simskolor!

Perfekt för dig som har ett deltidsjobb eller studerar och vill jobba extra.

Du ska vara vårt ansikte utåt och hålla i simskola för barn mellan 4-12 år. Viktiga egenskaper är att du är glad, engagerad, plikttrogen och god känsla för service. Du stöttar, uppmuntrar och justerar barnens simrörelser. I de yngre barnens grupper är leken en viktig del för att barnen ska bli vattenvana och så småningom lära sig simma.

Du arbetar 3-6 timmar åt gången och arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll på tisdagar och torsdagar samt söndagar mellan 07.30-12.30.

Vi söker dig som älskar att arbeta med barn och att leda och inspirera andra. Vårt viktigaste jobb är att få barnen att trivas i bassängen och under ytan. På ett lekfullt sätt utvecklas barnens motorik och simkunskap och även koncentration och självkänsla.

 

Har du erfarenhet av pedagogiska arbeten eller tidigare arbetat med barn är det en fördel men inte ett krav. Krav är att du är simkunnig och att du kan vara under vattenytan.

Vi värdesätter din sociala förmåga och att du har lätta att ta kontakt med barn och föräldrar och att inspirera en grupp.

Du kommer att leda klasserna tillsammans med en eller två kollegor.

 

Vid frågor, funderingar eller intresseanmälan tveka inte att skicka ett mail till:

lss.hemsida@gmail.com

 

Med vänliga hälsningar

 

Luleå Simsällskap


Nyhetsarkiv
Ny klubbshop2024-04-16 19:58
Stort tack!2024-02-20 09:47
Platser kvar i Masters2022-08-31 11:41
 
Våra sponsorer