SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Simsällskap
Välkommen till

Här beskriver vi övergripande våra simgrupper och deras syfte och mål.
 
A-grupp

Vår högsta tävlingsgrupp som tränar 6 dagar i veckan och tävlar på regional och nationell nivå. Här är simning första valet och målet är att kvala in på Sum Sim.

 

T1

I T1 tränar vi 5 dagar i veckan och tävlar på regional nivå. Vi är 11-15 år, simning är första valet för oss och målet är att kvala in på Norrlands- samt Distriktsmästerskapet. 

 

T2

I T2 tränar vi 4 gångar i veckan och åldern är mellan 10-14 år. T2 både tränar och tävlar där målet med tävling är att kvala in och delta på Simiaden och andra tävlingar i Norr- och Västerbotten.

Träningen fokuserar på att utveckla simteknik  och kvalité.

 

T3

I T3 tränar vi 3 gånger i veckan och åldern pendlar mellan 9-12 år. Här kan simningen vara en av flera olika idrotter. Målet är att delta på tävlingar i Norr- och Västerbotten så som Simiaden och vår egna tävling Kvantum Cup.

Träningen fokuserar på att förbättra simteknik och tävla regelbundet.

 

T4 ( just nu ej igång)

I T4 tränar vi tillsvidare 1gånger i veckan och åldern pendlar mellan 15-25år. Gruppen består av simmare som inte längre tränar för tävling utan för att behålla simning som träningsform. Här kan simningen vara en av flera olika idrotter.

 

Medley

I Medley tränar vi samtliga 4 simsätten: ryggsim, fjäril, bröstsim samt crawl. Här tränar vi 2 gånger i veckan och målet är att delta på klubbtävlingar som Utmanaren och vår egna tävling Kvantum Cup.

 
Våra sponsorer