SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Simsällskap
Välkommen till
Masters

Masters

Simning för vuxna som vill utveckla sin simning i största allmänhet eller som är sugen på att tävla i masterssimning och triathlon.

 

Vi tränar tre tillfällen i veckan i Gammelstads badhus. Maria Rhodin, en världsmästare inom masterssimning, kommer finnas till hands de flesta pass. I övrigt sker träningen tillsammans med förskrivna pass.

 

Vi som simmar är äldre unga, nygamla och gamla simmare såväl som triathleter som vill förstärka sin möjlighet till bra placeringar på tävlingar genom en god simteknik och simkondition. Vi som simmar fixar 100m frisim på tider som varierar mellan minuten och 1m45s.

Våra pass är varierade och är normalt mellan 2000 och 3000m på en timme där vi ofta simmar alla fyra simsätten. Det viktigaste av allt är att vi har roligt och att det är du som individ som bestämmer hur slutkörd du ska vara efter varje pass.

 

Vill du tävla går det att göra från det år du fyller 20. Vill du bara träna kan du göra det som äldre tonåring.

 

***

 

Träningen sker följande tider (HT 2022 + VT 2023):

  • Måndag 20.00-21.00
  • Onsdag 21:00-22:00
  • Söndag 08.00-09.00. För dessa gäller.

o    För söndag och måndagträningen tar vi oss in med en gemensam kod. Koden är normalt aktiverad 15 minuter före träningsstart.

o    För onsdagträningen är badhuset öppet fram till vår träningstid så då tar vi oss in utan kod.

o    Linor i bassängen får vi lägga ut och plocka upp själva.

o    Vi har tillgång till två banor. Annan aktivitet kan förekomma på övriga banor, till exempel simkurs eller allmänhetens simninig.

 

Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer