SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Simsällskap
Välkommen till
Masters

Masters

Simning för vuxna som vill utveckla sin simning i största allmänhet eller som är sugen på att tävla i masterssimning och triathlon.

 

Vi tränar fyra tillfällen i veckan både i Pontus och Gammelstad. Maria Rhodin, en världsmästare inom masterssimning, kommer finnas till hands de flesta pass. I övrigt sker träningen på egen hand med förskrivna pass.

 

Vi som simmar är äldre unga, nygamla och gamla simmare såväl som triathleter som vill förstärka sin möjlighet till bra placeringar på tävlingar genom en god simteknik och simkondition. Vi som simmar fixar 100m frisim på tider som varierar mellan minuten och 1m45s.

Våra pass är allt mellan medeltunga och riktigt tunga och varierar mellan 2000 och 3000m på en timme. Det viktigaste av allt är att vi har roligt och att det är du som individ som bestämmer hur slutkörd du ska vara efter varje pass.

 

Vill du tävla går det att göra från det år du fyller 20. Vill du bara träna kan du göra det som äldre tonåring.

 

***


Träningen sker följande tider (HT 2021 + VT 2022):

 • Måndag 20.00-21.00 Gammelstad
 • Onsdag, Torsdag 06.30-07.30 Pontusbadet. För dessa gäller.
  • Ytterdörrarna låses upp 06.25 och det är gemensamt insläpp till omklädningsrummen kl 0630 som gäller. 
  • Tiden är egentligen avsatt för städning av simhall och omklädningsrum. Detta innebär att det kan vara damer som städar/spolar inne på herrarnas och herrar som spolar på damernas. Detta måste vi förstå och om en simmare inte accepterar det kan den personen tyvärr inte ges möjlighet att träna på de tiderna. I samråd med personalen kommer det säkert fungera bra.
  • Det kommer också läggas ut rengöringsmedel i duschutrymmena så det kan vara lite halt/kladdigt ibland.
  • Linor i bassängen får vi lägga ut själva och efter passets slut söker vi kontakt med personalen så får de bestämma hur många de vill ska vara kvar i vattnet.
 • Söndag 20.00-21.00 Pontusbadet

 

 

Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer