SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Simsällskap
Välkommen till

LSS Simskola

På flikarna under "Simskola" ser ni en översikt av LSS simskolenivåer med mer information om respektive grupps krav och mål. Vi ser helst att barnen ska ha fyllt 4 år och bottnar i lilla bassängen. 

Simskolan består av 3 terminer under ett löpande år. Första terminen startar ungefär samtidigt som skolan, andra startar kring november och pågår till slutet på februari och tredje terminen börjar i mars och pågår till slutet på maj. Om vi får möjlighet har vi även simskola under sommarlovet men detta meddelas här på hemsidan. Varje termin består av 11 tillfällen. 

 

Efter avslutat grupp så anmäler man sig själv till nästa. Många barn lär sig mycket under sommaren och kanske hoppar över en grupp. En del barn behöver längre tid för att klara av en grupp. Därför så har vi inte automatisk fortsättning på vår simskola. Alla som vill fortsätta anmäler sig via vår hemsida när den öppnar för nästa simskolestart. När det blir aktuellt kommer det att stå på förstasidan på vår hemsida.

Om ert barn uppfyller målen för gruppen anmäler ni er till nästa steg. Det är ej obligatoriskt att gå i alla grupper.

Gemensamt för alla grupper är att vi alltid strävar efter att barnen ska känna sig trygga i vattnet.

 
Våra sponsorer