SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Simsällskap
Välkommen till

LSS Simskola

På flikarna under "Simskola" ser ni en översikt av LSS simskolenivåer med mer information om respektive grupps krav och mål. Vi ser helst att barnen ska ha fyllt 4 år och bottnar i lilla bassängen. 


Efter avslutat grupp så anmäler man sig själv till nästa. Många barn lär sig mycket under sommaren och kanske hoppar över en grupp. En del barn behöver längre tid för att klara av en grupp. Därför så har vi inte automatisk fortsättning på vår simskola. Alla som vill fortsätta anmäler sig via vår hemsida när den öppnar för nästa simskolestart. När det blir aktuellt kommer det att stå på förstasidan på vår hemsida.

Om ert barn uppfyller målen för gruppen anmäler ni er till nästa steg. Det är ej obligatoriskt att gå i alla grupper.

Gemensamt för alla grupper är att vi alltid strävar efter att barnen ska känna sig trygga i vattnet.

Gratis simskola i sommar
2022-04-26 12:36

Under pandemin har vattenvanan minskat bland barn i Luleå. Därför erbjuder nu Luleå kommun gratis simskola under sommarlovet för barn födda mellan 2009 och 2014.

 

Simskolan sker i form av en intensivkurs där man badar nio gånger under två veckor. Kurserna hålls i början och slutet av sommarlovet på Gammelstads badhus. Totalt finns 420 platser som alla är helt gratis.

 

– Vi lägger fokus på barn födda mellan 2009 och 2014. Blir det platser kvar öppnar vi även för årgångarna 2015 och 2016, säger Veronica Bergsten.

 

Webbanmälan 2 maj

 

Föräldrar anmäler själva sina barn via en e-tjänst på lulea.se/simskola Länk till annan webbplats.. På sidan finns också detaljerad info om simskolan. Den 2 maj klockan 18.00 öppnar anmälan för barn födda 2009-2014 och den 16 maj klockan 18.00 öppnar anmälan för de födda 2015-2016.

Simskolan sker i samarbete med Luleå simsällskap.

Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer