SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Simsällskap
Välkommen till

Barncrawl

Första steget att börja träna simning efter att lärt sig simma är att delta i vår Crawlgrupp. Här utvecklare vi framför allt bröstsim och crawl.

 

För att börja i en Crawlgrupp bör barnet klarat simborgarmärket och ha god vattenvana och vara trygg i vattnet. Detta säkerställer ett bra horisontalt vattenläge som gör det enklare att ta till sig crawltekniken.

 

Crawlgruppen kan ses som en övergång mellan simskola och simträning. Det är 1 träning i veckan och mängden lek minskar för att ersättas med mer teknikträning och längdsimning. 

Vi har tidigare haft 3 nivåer på crawlgruppen men från HT-23 Kommer det nu ersättas genom att slå samman crawl silver och guld till en medley nybörjare.

 

Syftet med detta är att ge fler barn möjligheten att träna två gånger i veckan och minska risken att barn ”fastnar” i de olika nivåerna i crawlgrupperna. 

Bokning barncrawl
2021-07-29 11:50

Alla barn bokar vi in manuellt när vi ser att dom är mogna efter simskolan. Är ni nya medlemmar och ej gått LSS simskola så mailar ni ang anmälan till oss på:

lss.hemsida@gmail.com

 

 

Mvh LSS

 
Våra sponsorer