SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Simsällskap
Välkommen till

Välkommen till Luleå Simsällskaps hemsida!

Hej och välkommen till Luleå Simsällskaps medlems- och bokningssida!

 

Här kommer du som medlem lättare ha översikt över föreningens träningsgrupper, kurser samt de aktiviteter som du har bokat. I vår app kan du även följa upp dina betalningar och inköp. Ladda ner den kostnadsfritt på AppStore eller Google Play "SportAdmin medlemsapp". 

Viktigt att ni tar del av och läser våra Allmänna Villkor.

Syftet är att förenkla administrationen och samtidigt öka tillgängligheten till Luleå Simsällskaps olika aktiviteter så som simskolor, crawl-kurser och simträning.

Luleå Simsällskap är glada att du valt att bli medlem hos oss.

 

Om ni har frågor, saknar något eller inte hittar det ni söker här på hemsidan så är ni välkomna att höra av er så svarar vi så fort vi kan!

 
 

Välkommen!

 
Ny klubbshop
2024-04-16 19:58
Nu kan vi med glädje presentera vårt samarbete med vår nya föreningsleverantör tifosi.se där du kan köpa våra föreningskläder på vår alldeles egna klubbshop tifosi.se/luleasimsallskap
 
Klubbshoppen har öppet 365 dagar om året och din order skickas hem till dig eller till närmsta postombud.
 
Vid eventuell support skicka ett mail direkt till support@tifosi.se så hjälper de dig därifrån.
 
Varmt välkommen att köpa och klä dig i våra fina klubbkläder! 
Stort tack!
2024-02-20 09:47
Glada simmare på februariracet

Stort tack till alla som ställde upp på ett eller flera sätt så att vi kunde genomföra årets upplaga av februariracet. Vilken fin tävlingshelg vi hade! Klapp på axeln, det gjorde vi bra!

 

Nästa gång vi tävlar är det Utmanaren som gäller, torsdag den 14:e mars kl 17. Vi ses!

Kommande LSS organiserade tävlingsevent 2024
2024-01-11 19:27

Ni kan nu hitta datumen för tävlingar organiserade av LSS under 2024 på sidan för Tävlingar

Luleå Simsällskap (lulesim.nu)

 

För er föräldrar: stäm av med era barns tränare runt deltagande för ert barn. 

 

För övriga frågor hör av er till ert barns tränare i första hand och annars lss.tavling@gmail.com.

 

LSS Tävlingskommitte

 
 

 

 

Norrländska mästerskapen i Härnösand
2023-12-18 11:28
Elias Alm, Fanny Landstedt Aldengren, Miranda Henriksson, Klara Lindqvist, Tyra Vidman

Det var ett något decimerat gäng som åkte till Härnösand i helgen för att delta i Norrländska mästerskapen som är årets Grand finale! Alla kämpade väl och alla kunde åka därifrån med någon förbättring av sina personliga rekord.

 

Luleå simsällskap hamnade i poängräkningen som förening på en sjätte plats av sexton deltagande föreningar.

 

Elias Alm simmade till sig ett guld och två silver, Klara Lindqvist fem guld (av fem individuella starter!), Per Lindqvist ett guld och två silver, Johannes Persson och Emil Taavo varsitt brons. Tjejernas lagkappslag lyckades ta tre brons; 4x100 frisim, 4x50 frisim och medley.

 

Nu får våra simmare några veckors julledigt från tävlandet men träningen för framtida framgångar fortsätter hela julhelgen!

 

Mot nya simmål 2024!

Lyckad Stockholmsvisit för Luleå simsällskap!
2023-12-14 13:49
Sum-Sim riksfinal 2023. Emil, Johannes, Nelly, Miranda, Tyra och Sigrid,

Sigrid Heintz, Nelly Brevemark, Miranda Henriksson, Tyra Vidman, Emil Lundqvist och Johannes Persson har som bekant varit och simmat Sum-Sim riksfinal, ungdoms-SM, på Eriksdalsbadet i Stockholm. Vilken helg det blev!

 

Lagkappslaget i 4x100 medley med Miranda, Nelly, Sigrid och Tyra började med att sänka sin tid från kvalet i Sundsvall med 3 sekunder och sluta som 10:e bästa lag i Sverige. Tiden innebär också att vi fick ett nytt klubbrekord; 4.42.45. Miranda simmade sin ryggsimssträcka så bra så att hon kvalade till sommarens Sum-Sim riksfinal.

 

Även i 4x100 frisim förbättrade laget sin tid med ca två sekunder och hamnade på en fin sjunde plats.

 

Emil Lundqvist och Johannes Persson simmade sedan 100 fjäril, Emil persade med två sekunder, 1.00.50 och Johannes med fyra sekunder, 1.01.51, även där blev de kvalade till Sum-Sim riks till sommaren.

 

Sedan var det dags för Emil Lundqvist och 200 bröstsim. Då passade Emil på att putsa sitt personliga rekord med 4,5 sekunder (!) och knep en bronspeng, 3: a i Sverige i åldersklassen!

 

Miranda Henriksson simmade ett extralopp i 100 bröstsim och hamnade på tiden 1.18.55 och får simma även den sträckan på Sum-Sim riks som i sommar går av stapeln i Sundsvall den 10:e-14:e juli.

 

Största förbättringen av tider stod Johannes Persson för som några veckor tidigare simmade 200 fjäril på tiden 2.25.27 och nu drämde till med 2.17.32, 5: a i landet bland 15-åringar!

 

Stort grattis till de fina prestationerna hos simmarna och tränarna som lyckats ta fram det bästa när det gäller, vi är så stolta och önskar er fortsatta framgångar i er utveckling inom simsporten!

 

LSS

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra grupper
Barncrawl, 29/07 11:50 
 
Våra sponsorer