SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Simsällskap
Välkommen till

Välkommen till Luleå Simsällskaps nya hemsida!

Hej och välkommen till Luleå Simsällskaps medlems- och bokningssida!


Här kommer du som medlem lättare ha översikt över föreningens träningsgrupper, kurser samt de aktiviteter som du har bokat. I vår app kan du även följa upp dina betalningar och inköp. Ladda ner den kostnadsfritt på AppStore eller Google Play "SportAdmin medlemsapp". 

Viktigt att ni tar del av och läser våra Allmänna Villkor.

Syftet är att förenkla administrationen och samtidigt öka tillgängligheten till Luleå Simsällskaps olika aktiviteter så som simskolor, crawl-kurser och simträning.

Luleå Simsällskap är glada att du valt att bli medlem hos oss.


Vi hoppas att ni ska trivas med det nya utseendet. Om ni har frågor, saknar något eller inte hittar det ni söker så är ni välkomna att höra av er !Välkommen!Nu kör vi en klubbklädesbeställning
2021-04-10 17:30

Sista dag att maila in beställningen 18 april 

 

se vidare info här

Återstart av Simskolan!
2021-03-13 11:11

Vi kommer starta om med LSS simskolor från sön 21 mars för er som började innan jul. Vi har fått hjälp av kommunen att lösa omklädning med bås i simhallen för att minska trängseln i duschutrymmen. Vi startar om söndagsgrupperna nästa söndag 21 mars och tisdagsgrupperna som var i Gammelstan kommer vi ha på onsdagar i Pontus med start 24 mars.
(tiderna kommer snart att uppdateras i appen och på hemsidan) 

 

Läs rutinerna noga här ang omklädning/dusch 

 

Välkomna Åter! 

Mvh LSS Simskola

Nystart för träningsgrupperna med start from 25 jan, Med Coronaschema
2021-01-20 15:34


Vi kommer köra igång träning för Crawl, Medley, T3, T2, A och Para Medley från nu på måndag 25 jan. 

HÄR hittar ni nya coronaschemat

 
LÄS noga vilken tid er grupp har träningen då det är ändrat sedan sist. 
 
  • Varje grupp har 15 minuter på att byta om och snabbduscha innan träning och 15 minuter att torka av sig och byta om efter avslutat träning. Vi uppmanar alla simmare att komma färdigt ombytt och duscha hemma efter träning om möjligt.
  • Hela gruppen ska vara ombytt och klar i simhallen när den andra gruppen är klar och kliver upp ur vattnet. Således kommer omklädningsrum att vara tomma och redo för ombyte.
  • Det kommer att bli små justeringar i träningstiderna för att undvika att för många kommer till hallen samtidigt för att byta om. Kolla noggrant träningstiderna i bifogat schema. 
  • Kritiska tider är speciellt tisdag kväll och söndag förmiddag. Om vi inte klarar att hålla tiderna kommer LSS i samarbete med kommunen att hitta en lösning med vikväggar där simmarna använder omklädningsrum och duschar innan träning och byter om bakom vikväggar inuti simhallen innan de åker hem för att duscha. Vi vill gärna undvika detta så vi litar på att alla gör sitt bästa med snabbheten!
  • I Övrigt gäller ju fortsatt, håll avstånd, kom endast till träningen om du är helt frisk!

 

Hör av er till er tränare eller via LSS mailen om ni har frågor ! 
 

Mvh LSS
Renovering av herrarnas duschrum på Pontus
2020-11-21 20:54

Hejsan


Nytt från idag 26 nov: 


Vi har precis fått veta av kommunen att Pontusbadets duschrum på herrsidan kommer att renoveras den närmsta tiden på grund av vattenskada. Renoveringen startar måndag 23/11.

 

Vi har fått tillgång till två tredjedelar av herrarnas omklädningsrum under renoveringen, det innebär att ombyte inte kommer att ske i gruppomklädningsrum utan pojkar byter om i vanliga omklädningsrummet. De duschar sedan i något av de tre gruppomklädningsrummen före och efter bad. Kläder och väskor går att lämna i vanliga omklädningsrummet. Sedan går man in i simhallen via kassan. 

 

Vi hoppas att detta ska gå så smidigt som möjligt under den här perioden 

Vuxencrawl Nybörjare och fortsättning
2020-08-24 16:27

Nu stängda för bokning. 

 

Nästa omgång beräknas starta efter sommaren tyvärr beroende på Coronautvecklingen. 

 

Håll koll här när bokningen öppnar .........

 

 

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra grupper
Medley, 04/09 10:25 
T2, 04/09 10:24 
T3, 04/09 10:24 
A gruppen, 04/09 10:22 
 
Våra sponsorer