SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Simsällskap
Välkommen till

Nystart för träningsgrupperna med start from 25 jan, Med Coronaschema
2021-01-20 15:34


Vi kommer köra igång träning för Crawl, Medley, T3, T2, A och Para Medley från nu på måndag 25 jan. 

HÄR hittar ni nya coronaschemat

 
LÄS noga vilken tid er grupp har träningen då det är ändrat sedan sist. 
 
  • Varje grupp har 15 minuter på att byta om och snabbduscha innan träning och 15 minuter att torka av sig och byta om efter avslutat träning. Vi uppmanar alla simmare att komma färdigt ombytt och duscha hemma efter träning om möjligt.
  • Hela gruppen ska vara ombytt och klar i simhallen när den andra gruppen är klar och kliver upp ur vattnet. Således kommer omklädningsrum att vara tomma och redo för ombyte.
  • Det kommer att bli små justeringar i träningstiderna för att undvika att för många kommer till hallen samtidigt för att byta om. Kolla noggrant träningstiderna i bifogat schema. 
  • Kritiska tider är speciellt tisdag kväll och söndag förmiddag. Om vi inte klarar att hålla tiderna kommer LSS i samarbete med kommunen att hitta en lösning med vikväggar där simmarna använder omklädningsrum och duschar innan träning och byter om bakom vikväggar inuti simhallen innan de åker hem för att duscha. Vi vill gärna undvika detta så vi litar på att alla gör sitt bästa med snabbheten!
  • I Övrigt gäller ju fortsatt, håll avstånd, kom endast till träningen om du är helt frisk!

 

Hör av er till er tränare eller via LSS mailen om ni har frågor ! 
 

Mvh LSS
 
Våra sponsorer