SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Simsällskap
Välkommen till

Baddaren Grön

Baddaren Grön-Blå är den grupp man börjar i och vi ser helst att barnen ska ha fyllt 4 år och bottnar i lilla bassängen. 

I denna grupp fokuserar vi på barnets vattenvana och trygghet att vistas i vatten och genom mycket lek och vattenvaneövningar är det meningen att barnet skall känna sig tryggt i vattnet. Målsättningen är att barnet ska kunna hoppa, doppa, bubbla och glida och känna sig trygg på grunt vatten i lilla bassängen. Barnet ska kunna hoppa ner i vattnet från bassängens kant i lilla bassängen. Leken är en viktig del i undervisningen. Barnet övar att vistas i vatten med kläder och livräddningsväst.

De simmärken vi har som mål är:

Baddaren Grön: Barnet kan doppa hakan och ena örat 5 gånger för varje sida, bubbla i vattenytan 5 gånger på grunt vatten.

Baddaren Blå: Barnet kan doppa huvudet 5 gånger, bubbla under vattenytan 5 gånger, glida 5 sekunder 5 gånger på grunt vatten.

Undervisningen sker i den lilla undervisningsbassängen, lektionen är 30 min lång.


 
Våra sponsorer